Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пали.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

отново светна въпростната лампичка и отново спря да пали на бензин....хубавото в случая е,че поне пали на газ....
    смених помпата миналия декември....мисля,че е Бош....та въпроса ми е малко наивен,но не разбирам достатъчно от тези неща......
    Има ли някаква вероятност да се размина с даването отново на луди пари за помпа и просто да са се запушили дюзи или нещо подобно...?
    И на какви цени вървят в момента помпите.....?
    Мерси предварително

Comment

diuzite mislia che sa po 10 lv na parche i gi chistiat niakolko chasa
      sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc

Comment

Първоначално публикувано от Litex Покажи съобщение
        отново светна въпростната лампичка и отново спря да пали на бензин....хубавото в случая е,че поне пали на газ....
        смених помпата миналия декември....мисля,че е Бош....та въпроса ми е малко наивен,но не разбирам достатъчно от тези неща......
        Има ли някаква вероятност да се размина с даването отново на луди пари за помпа и просто да са се запушили дюзи или нещо подобно...?
        И на какви цени вървят в момента помпите.....?
        Мерси предварително
        A бензин имаш ли?
        Ако си държиш нивото на бензина все около резервата, то точно така ти гърми помпата.
        Ако нямаш достатъчно бензин също няма да ти пали.
        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
          A бензин имаш ли?
          Ако си държиш нивото на бензина все около резервата, то точно така ти гърми помпата.
          Имам бензин,но не отричам,че е имало дни в които съм държал колата с минимално ниво ...

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
            A бензин имаш ли?
            Моята също е карана много често на минимум ама проблем с помпата нямам...освен тази дето е сложил да е боклук и да сее прецакала?
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Колега,първо си отрежи помпата,когато си на газ с едно реле,а после изхвърли и боклука,който се води автоматичен превключвател.Направи си го ръчен!Аз съм си ги направил тия неща и съм се родил.Пали и на бензин и на газ.При тебе,обаче пали само на бензин и там е основния проблем.Освен това,помпатати си работи на халост и се износва без причина.Необходимо е да я подкарваш и на бензин , от време на време или както стана студено,да я палиш на бензин,за да не се задръстят дюзите!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
              X